Vegan Heroes Logo Afhalen

Vegan Heroes Catering

Onze vegan hapjes en maaltijden zijn lekker, gevarieerd én bereid met liefde en passie voor kwaliteit. Van vegan snacks tot onze beroemde kleurrijke burgers en zoveel daartussenin. De keuze voor vegan betekent dezelfde volle smaak, maar met net een andere aanpak. We maken voor onze gerechten gebruik van verse groenten, smakelijk plantaardig ‘’vlees’’ en heerlijk gekruide sauzen. Kortom, ons menu zit vol met smaken waar jouw gasten ongetwijfeld van zullen genieten! We bieden daarnaast ook diverse soja- en glutenvrije opties. Zo zorgen we ervoor dat écht iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd!

Waarom vegan heroes catering?

Voor iedereen

Iedereen kan meegenieten! Onze maaltijden zijn geschikt voor diverse dieetwensen, zoals: vegetarisch, veganistisch, halal en gluten-, soja- en lactosevrij.

Op maat

We denken graag mee met jouw cateringwensen. Zo kunnen we onze populaire, gekleurde burgers bijvoorbeeld ook in mini-variant, als klein hapje, serveren.

Pro planet

Wij zetten ons in voor een betere wereld. We gebruiken geen vlees, werken samen met lokale ondernemers en al onze leveranciers werken dierproefvrij.

Referenties

Scherponline

“Bij Scherp Online zijn we fan van Vegan Heroes! Nadat we regelmatig voor de vrijdagmiddaglunch op kantoor een uitgebreide bestelling gedaan hadden, kwamen we erachter dat ook catering mogelijk is. Direct gebruik van gemaakt tijdens een van onze klantevents (ruim 70 aanwezigen). Top geregeld en zeer positieve reacties ontvangen. Ook fijn om te zien dat niet alleen vegetariërs positief reageren. De moeite waard om eens te proberen!”

My Jewellery

“My Jewellery & de roze hamburgers van Vegan Heroes; dat is toch dé perfecte combinatie? Ze konden dan ook niet ontbreken op het moederdag event in de My Jewellery Flagshop Store in Eindhoven! Vegan Heroes leverde mini-varianten van de populaire, roze hamburger. Zo leuk als klein hapje voor de bezoekers! Iedereen was erg enthousiast over het eten én de service. Zeker een aanrader.”

ICS groep

“Binnen onze organisatie kennen we veel verschillende nationaliteiten. Halal hapjes kunnen dan ook niet ontbreken op een personeelsfeest. Maar waarom zouden we het onszelf lastig maken? Vegan is geschikt voor iedereen! Daarom hebben we onze catering bij het laatste personeelsfeest laten verzorgen door Vegan Heroes. Iedereen vond het heerlijk! We kregen vaak de vraag of het écht geen vlees was; het smaakte zo goed!”

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wil je graag meer informatie over onze mogelijkheden of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag verder. Laat je naam, contactgegevens en vraag of verzoek achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam(Vereist)
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.