Vegan Heroes Logo Afhalen

Onze missie

IS simpel

HEERLIJKE VEGAN GERECHTEN

We bieden heerlijke vegan gerechten, bereid met liefde en passie voor kwaliteit

VERSE GROENTEN

Verse groenten, smakelijk plantaardig ‘’vlees’’, heerlijk gekruide sauzen, glutenvrije opties en een team dat niet kan wachten om jou van dienst te zijn!

HETZELFDE, MAAR TOCH ANDERS

De keuze voor vegan betekent dezelfde volle smaak, maar met net een andere aanpak. Je zult je afvragen waarom je het niet eerder geprobeerd hebt!

Vegan Heroes startte begin 2019 als een pop-up restaurant op Strijp-S, in Eindhoven.

Vegan Heroes startte begin 2019 als een pop-up restaurant op Strijp-S, in Eindhoven. Vanaf dag één was het een groot succes, maar daar bleef het niet bij. Naar mate de tijd vorderde werd het steeds populairder. Waar het begon als een restaurant voor afhaalmaaltijden, groeide het al snel uit tot een volwaardige eetgelegenheid. Sinds de start is er veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven:  we zijn hier nog steeds om eten te maken waarvan jij gaat watertanden.  Lekker, gemaakt met liefde en een tikkeltje rebels.

Of je nu een die-hard veganist bent, het voor het eerst probeert óf iets daar tussenin; je bent van harte welkom.

We moedigen je aan om eigen keuzes te maken en open te staan voor iets nieuws. Het maakt ons niet uit welke keuzes je maakt; bij ons ben je altijd welkom. Ten slotte dragen ook niet alle helden een cape.  Of je nu een die-hard veganist bent, het voor het eerst probeert óf iets daar tussenin; bij Vegan Heroes ben je aan het juiste adres. We hoeven jou nergens van te overtuigen, behalve hoe lekker ons eten is! Geef ons die kans en je komt ongetwijfeld nog eens terug. 

We zijn blij om jou van dienst te zijn

Want dat is waar Vegan Heroes voor staat – een community voor vriendelijkheid, begrip en veganistisch eten voor iedereen.

Feel like being a hero?

Solliciteer nu en kom ons team van heroes versterken!