Vegan Heroes Logo Afhalen

Groei mee als franchisenemer
bij Vegan Heroes!

Wil jij starten als franchise ondernemer? Vegan Heroes heeft haar succesformule opgesteld voor ambitieuze ondernemers die mee willen groeien op de groeiende vraag naar vegan food. Wij helpen jou succesvol ondernemen: voor, tijdens én na de opening van jouw eigen Vegan Heroes filiaal. Ons eigen filiaal in Eindhoven laat de populariteit in vegan foods zien en dit succes willen we verder delen.

Vegan Heroes is niet meer alleen beschikbaar voor de hardcore vegan fan. De doelgroep is breder en tegenwoordig willen steeds meer mensen minder vlees eten. Tot ons klantenbestand horen zowel de particuliere foodliefhebber maar ook de zakelijke klant. Vegan Heroes heeft een breed aanbod en we merken dat doordat we een steeds meer mensen bereiken de vraag naar vegan food groeit. Zowel in het restaurant als via delivery. Wil je meeliften op ons succes en instappen in een rijdende trein waarbij nog niet alles helemaal ingericht is en er dus ruimte is voor eigen ondernemerschap? Vraag nu meer informatie aan!

Heb jij een gevoel voor ondernemen en zie je ook de kansen in vegan food?

Wij weten precies wat er nodig is om succesvol franchisenemer te worden bij Vegan Heroes. Ervaring in de horeca is een pre, naast organisatie skills en de nodige ambitie. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

In de buurt

Je woont in de buurt van je eigen locatie en kent de lokale markt;

Eigen vermogen

Je hebt ten minste € 30.000 euro eigen vermogen.

Full time

Je werkt full time mee in de opstart van jouw eigen restaurant;

Ervaring

Ervaring in de horeca is een pre

Toegevoegde waarde van Vegan Heroes

Samen werken is samen sterker!

  • Uitstekende inkoopcondities
  • Merknaam met loyale groep gasten
  • Centrale marketing ter bevordering van de zichtbaarheid en genereren van nieuwe gasten
  • Centrale administratie (optioneel)
  • Back office ondersteuning
  • Exclusief werkgebied
  • Ervaren team ondernemers en specialistische ondersteuning van de FranchiseAdviseur, waardoor een vliegende start gemaakt kan worden.

Neem contact op met Bart.

Als Franchiseadviseur heeft hij meer dan 25 jaar ervaring in het opzetten en begeleiden van vele franchiseformules


e. info@franchiseadviseur.nl

Bel mij terug

Wil je graag een afspraak maken om jouw Vegan Heroes te starten? Wij bellen je graag terug. Laat je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.